Meteen naar de inhoud

Financieel advies

Als u op zoek bent naar financieel advies als het gaat om uw onderneming, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Administratiekantoor De Wolff kunnen wij u voorzien van financieel advies over uiteenlopende onderwerpen, van overnames en kredietaanvragen tot bedrijfsopvolging en beëindiging. We kijken wat financieel haalbaar is en maken op basis daarvan samen een plan.

Bedrijfsovername

Bij een bedrijfsovername is financieel advies essentieel om de deal zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het team van Administratiekantoor De Wolff kan u helpen met de financiële plaatje, zodat u de financiële stabiliteit van het bedrijf dat u wilt overnemen, kunt beoordelen. Wij kunnen u ook advies geven over wat te bieden en hoe de deal te structureren.

Kredietaanvraag

Als u van plan bent een zakelijke lening aan te vragen, kunnen wij u helpen met de financiële kant van de zaak. Wij zullen uw financiële situatie doornemen en u adviseren over wat voor soort lening het beste is voor uw bedrijf. Wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van een financieel plan dat u aan de bank kunt voorleggen, voor een succesvolle kredietaanvraag.

Bedrijfsopvolging- beëindiging

Bedrijfsopvolging- beëindiging, wanneer het tijd is om uw bedrijf over te dragen aan iemand anders, is financieel advies essentieel om de overgang soepel te laten verlopen. Wij kunnen u helpen uw financiële situatie te beoordelen en ervoor te zorgen dat alles in orde is voordat de verkoop doorgaat. Wij kunnen u ook adviseren over de structurering van de transactie en de eventuele fiscale gevolgen.

Als u overweegt uw bedrijf te beëindigen, kunnen wij u financieel advies geven om u te helpen de beste beslissing voor uw situatie te nemen. Wij kunnen u helpen uw financiële situatie te beoordelen en u adviseren over de beste manier om verder te gaan. Wij kunnen u ook helpen met alle financiële aspecten van het sluiten van uw bedrijf, zoals fiscale implicaties.

Ondernemingsplan

Een goed uitgewerkt ondernemingsplan is essentieel voor elke onderneming. Het team van Administratiekantoor De Wolff kan u helpen een financieel plan op te stellen dat uw bedrijf aantrekkelijker maakt voor investeerders of banken. Wij kunnen u ook helpen realistische financiële doelen te stellen en ervoor zorgen dat u op de goede weg bent om deze te bereiken.