Meteen naar de inhoud

Onze boekhouders

Leuk dat je benieuwd bent naar onze boekhouders. Sinds kort werken we met zijn tweeën op kantoor. We zijn beide geboren en getogen in Friesland, dus u zal altijd te maken hebben met een nuchtere Friese boekhouder. Hieronder stellen we ons graag aan u voor.

Wim de Wolff, 64 jaar met 40 jaar ervaring.

Wie ben je?

Ik ben Wim de Wolff, 64 jaar. Na 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt ben ik in 2003 voor mezelf begonnen.

Wat is je functie?

Ik ben oprichter en eigenaar van administratiekantoor de Wolff. Al jaren heb ik de werkzaamheden in mijn eentje uitgevoerd en nu sinds begin 2022 is mijn zoon er bij gekomen.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Wanneer ik op kantoor kom kijk ik eerst of er mails zijn. Zo ja, dan beantwoord ik die eerst en vervolgens ga ik door met de werkzaamheden die voor die dag staan ingepland. Dit kan het invoeren zijn van in- en verkoopfacturen, het maken van jaarrekeningen, inkomstenbelasting invoeren en doorgeven. Mijn werk is zo divers dat elke dag er anders uit ziet.

Wat doe je graag in je vrijetijd?

In mijn vrije tijd mag ik graag in de tuin werken. In de weekenden mag ik graag naar allemaal verschillende sporten kijken. Voetbal kijk ik het liefst maar wanneer de ‘Tour de France’ bezig is, mis geen etappe. Daarnaast heb ik een seizoenkaart van SC Heerenveen en ga ik naar elke thuiswedstrijd samen met mijn twee jongste dochters.

Rody de Wolff, 26 jaar

Wie ben je?

Ik ben Rody de Wolff, 26 jaar. Ik studeer commerciële economie aan het Saxion in Deventer. Ondertussen ben ik drie dagen in de week te vinden op kantoor.

Wat is je functie?

Ik werk maandags, woensdags en vrijdags als administratief medewerker bij administratiekantoor de Wolff op kantoor. Zoals hiernaast ook te lezen is ben ik hier begin 2022 begonnen.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Vaak begin ik tussen kwart voor 8 en 8u. Wanneer ik op kantoor kom ligt er al werk voor me klaar waar ik mee aan de slag kan. In het begin was het veel invoeren maar ondertussen maak ik ook zelfstandig jaarrekeningen en doe ik BTW & IB aangiftes.

Wat doe je graag in je vrijetijd?

Ik mag graag sporten, ik ga namelijk twee keer in de week naar de sportschool en daarnaast voetbal ik bij Renado in Sint Nicolaasga. Verder mag ik graag met vrienden afspreken om een biertje te drinken.

Mocht u graag in contact met ons komen, dan kun u dat doen door op de onderstaande knop te klikken.

Administraties | Belasting aangifte | Financieel advies